Chinees met staart.

In China is een meisje geboren met een staart van zes centimeter. Na een tijdje begon de staart te groeien en na vier maanden was het aanhangsel al 12 cm lang geworden.

De ouders van het meisje waren in shock toen ze zagen dat hun dochter een staart had. “Ik wilde het meteen laten afsnijden, maar dokters vonden het beter om te wachten. Een pasgeborene is immers nog te zwak voor een operatie.” reageerde hij.

Tot zijn grote verbazing zag de vader dat de staart elke dag langer werd. Gedurende de maanden die daarop volgden groeide het staartje uit tot een heuse staart. Ook de dokters van de provincie Anhui stonden versteld door dit vreemde verschijnsel. “Dit komt slechts zeer zelden voor. Het is de eerste keer dat we zoiets meemaken”, aldus dokter Sun Jun. De dokters onderzochten het fenomeen nader en uit de resultaten bleek dat de staart verbonden was met een tumor in de ruggengraat. Gedurende vier maanden verdubbelde de lengte van de ‘staart’ tot 12 cm, uiteindelijk heeft men besloten de staart weg te snijden. Het ging immers niet om een wonder maar om een zeldzame vorm van kanker. (AVO)

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven